Fremvisning

Fremvisning

Ring 96316000/96155000 for at booke fremvisning

 

 

 

 

 

 

 

 

EN VERDEN

AF UDSIGT

Købsvilkår

SÅDAN HANDLER DU
Når du køber en ejerlejlighed i V-husene, sker det gennem ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen. Købet foregår ved, at ejendomsmægleren gennemgår en købsaftale med bilag, og at købsaftalen herefter underskrives.

 

KØBSAFTALEN – BETINGET AF GODKENDELSE
Det er trygt at handle ejerlejlighed på projektstadiet, da dit køb altid vil være med forbehold for dine rådgiveres godkendelse af handlen.

Købsaftalen er udarbejdet af advokatfirmaet Hjulmand & Kaptain, som er sælgers advokat, og som har mange års erfaringer indenfor projektsalg. Købsaftalen er som standard betinget af Købers bank og advokat. Købsaftalen sendes efter underskrift til godkendelse hos købers bank og advokat. Godkendelsen skal foreligge indenfor en aftalt tidsfrist, som typisk er 8 dage.

 

DEPOSITUM OG BANKGARANTI
Ved køb af en projektlejlighed, skal der ikke indbetales en deponering, men 8 dage efter købsaftalens underskrift, skal der foreligge en bankgaranti fra dit pengeinstitut.
Bankgarantien tjener til sikkerhed for handlen og erstattes på overtagelsesdagen af kontant betaling. På den måde følges nøgle og penge ad!

 

FORTRYDELSESRET
Ud over ovennævnte godkendelser fra din bank og advokat, har du som køber ligeledes en fortrydelsesret ved køb af bolig. Indtil 6 hverdage efter at aftalen er underskrevet af begge parter, kan du – uden nogen grund – vælge at træde tilbage fra handlen.
Det er gratis at gøre brug af sin fortrydelsesret, ligesom det er gratis, hvis bank eller advokat annullerer handlen indenfor den nævnte frist.

 

INDFLYTNING, 1-ÅRS OG 5-ÅRS GENNEMGANG
Cirka 14 dage inden den endelige aflevering afholder Sælger en for-aflevering. Her gennemgås lejligheden med køber, så der er tid til at udbedre eventuelle fejl og mangler, inden den endelige aflevering, hvor der også udleveres en beboermappe med vejledninger.
Der vil igen ske gennemgang af boligen efter 1 år og igen efter 5 år.
Vi ønsker at samtlige nye beboere får overdraget den bolig, som de har drømt om.

 

Lejevilkår

 

• Ingen husdyr
• Depositum: 3 måneders husleje, 1 mdr. forudbetalt leje og første måneds husleje
• Overtagelse fra 01.03.2020
• Mulighed for at leje p-plads
• Alt i hårde hvidevarer medfølger
• Viceværtordning

Left arrow Right arrow

Bestil en fremvisning

 

Kontakt ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen allerede i dag hvis du vil se nærmere på projektet og høre om dine muligheder. Udfyld formularen herunder, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

 

 

Udfyld venligst alle felterne og checkboxen.

Ved indtastning af dine oplysninger godkender du, at vi gemmer disse personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salg af V-husene. www.thorkildkristensen.dk/persondata-og-cookiepolitik