Fremvisning

Fremvisning

Ring 96316000/96155000 for at booke fremvisning

 

 

 

 

 

 

 

 

LIGE VED

FJORDEN,

MIDT I BYEN

V-Husene indeholder i alt 22 unikke boligtyper. Her finder du 6 nøje udvalgte boliger ud af de 22, som giver dig et indblik i kvaliteterne for lejlighederne. Når du har kigget boligerne igennem og fået indblik i byggeriet, er du klar til at hoppe til boligvælger og få endnu flere detaljer.

Lejlighed A44 m2Lejlighed B54 m2Lejlighed P88 m2Lejlighed Q88 m2Lejlighed R160 m2Lejlighed Studio28-88 m2Bygning
Billeder Plantegning Virtuel Fremvisning Info

Lejlighed A - udsigt til fjorden

Det store køkken/alrum giver dig plads til både spiseplads og et sofa-hyggehjørne. Fra stuen er der direkte adgang til din private altan med udsigt mod fjorden.

 

En lille oase af frihed, hvor du kan sidde i gode venners lag og nyde et køligt glas vin på en varm sommeraften. Eller sidde med en god kop morgenkaffe, og sidde i dit eget selskab og vågne i takt med byen. Hvis du skulle have brug for lidt mere albuerum, er en af de 4 store, fælles tagterrasser en åben invitation til fællesspisning og hyggestunder med naboer, familie og venner.

Lejlighed B - panoramaudsigt

Lejlighedstype B er den ultimative bolig til dig, der ikke kan undvære livet i byen, men som heller ikke vil nøjes.

 

Du bydes velkommen af en rummelig fordelingsentré med god plads til både jakke og fodtøj. Herfra har du direkte adgang til lejlighedens badeværelse med lækker bruseniche, soveværelse og opholdsstuen i kombination med det åbne køkken.

Lejlighed P - første parket til vandet

En bolig i lejlighedstype P tilbyder et hjem, der passer til de fleste. Med en fænomenal udsigt, der er forbeholdt de færreste.

 

De yderst veldisponerede kvadratmeter byder på en stor entré, bryggers m. vaskesøjle, stort køkken/alrum i åben forbindelse med stuen, hvorfra du har direkte adgang til altanen.

 

Lejligheden er orienteret mod fjorden og vinduespartierne er placeret således, at den storslåede udsigt kommer til sin ret i samtlige opholdsrum. Denne alsidige boligtype er indrettet med tanke på, at det skal være nemt og overskueligt, så du kan bruge din tid på netop det, du har lyst til. Gå på opdagelse i alt hvad Aalborg har at byde på, og når batterierne trænger til at blive ladet op, kan du fortrække til din private altan og tanke ny energi i fred og ro, mens livet på fjorden sagte bevæger sig forbi.

Lejlighed Q

Lejligheder, der passer til al slags liv - det tilbagelænede, det travle, det etablerede og det nye. Her er en bolig, der opfylder rigtig manges ønsker og behov, men uden på nogen måde at være ordinær.

 

Du får to gode værelser, et lækkert og rummeligt badeværelse m. vaskesøjle, og et køkken i åben forbindelse med stuen. Fra stuen har du direkte adgang til din private altan, hvorfra du kan følge med i det spændende torveliv på Stjernepladsen. Vil du være med, er det blot at træde ud af din hoveddør. En alsidig boligtype, der er indrettet med tanke på, at det skal være nemt og overskueligt, så du kan bruge din tid på netop det, du har lyst til.

Lejlighed R

Denne boligtype er til dig, der ikke går på kompromis. Her får du en lejlighed indrettet med tanke på æstetik såvel som praktik. En egoistbolig med minimalt behov for vedligeholdelse.

 

Boligtype R tilbyder en sublim planløsning, der indeholder et master bedroom med direkte adgang til både walk-in og et stort badeværelse, et velindrettet gæstebadeværelse samt et bryggers med vaskesøjle. Den daglige komfort får desuden et nøk op, da I får eget viktualierum, hvor både vinen og andre lækkerier kan opbevares, så I altid er rustet til uanmeldt visit fra familie eller venner. Derudover har lejligheden et ekstra værelse og hele 2 private altaner.

 

De store vinduespartier er naturligvis orienteret mod fjorden, hvor I kan følge med i det skiftende liv på vandet året rundt.

Lejlighed Studio

Her er der plads til de store og måske endda skæve tanker, og rig mulighed for at sætte dit eget kreative præg på indretningen. Når behovet for lidt luftforandring skulle opstå, er dit eget lille, private udeareal, hvor du kan sidde og følge med i de forskellige spændende aktiviteter og livet i nabolaget, et oplagt svar på dine bønner.


Den ekstra loftshøjde er nærmest en åben invitation til at etablere en hyggelig hems. Et oplagt sted at hænge ud med dyner og en god bog, have lange, filosofiske snakke med studiekammeraterne eller måske slå hjernen fra til en seriøs omgang binge-watching.

Left arrow Right arrow

Boligerne er enkle og lyse. Nærheden til fjorden har været definerende i de enkelte planløsninger, hvor opholdsrummet er placeret, så der er bedst udsigt og lysindfald.

Arkitekt Christian Pihlmark Gadegaard, C.F. Møller Arkitekter Aalborg

I V-husene behøver du ikke gå på kompromis med hverken kvalitet eller placering. Med en beliggenhed på kanten af fjorden, midt i Aalborg, og mange forskellige boligtyper at vælge imellem, er der helt sikkert en lejlighed, der matcher din boligdrøm. Boligernes diversitet og gennemgående høje kvalitet henvender sig bredt på tværs af alle aldersgrupper. En stor styrke for hele byggeriet, da en varieret beboersammensætning skaber både dynamik og liv.

En udsigt og beliggenhed som denne skal hyldes! Derfor får samtlige lejligheder egen altan, og de store penthouses får desuden egen privat tagterrasse. De mindre lejligheder får adgang til store, grønne, fælles tagterrasser, hvor sociale værdier og hyggestunder får plads til at blomstre.

Bestil en fremvisning

 

Kontakt ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen allerede i dag hvis du vil se nærmere på projektet og høre om dine muligheder. Udfyld formularen herunder, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

 

 

Udfyld venligst alle felterne og checkboxen.

Ved indtastning af dine oplysninger godkender du, at vi gemmer disse personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salg af V-husene. www.thorkildkristensen.dk/persondata-og-cookiepolitik