Fremvisning

Fremvisning

Ring 96316000/96155000 for at booke fremvisning

 

 

 

 

 

 

 

 

PÅ KANTEN

AF FJORDEN

 Stjernekvarteret er et nyt og spændende boligområde i Aalborg, der placerer sig lige i smørhullet mellem Musikhuskvarteret og Østre Havnebassin. En sublim beliggenhed, hvor kunst, kultur, by- og havnelivet ikke er længere væk end en slentretur langs havnepromenaden.

Enestående urbane områder

Havnefronten i Aalborg har gennemgået en unik transformation, hvor industriområdernes ugæstfrie og rå atmosfære er skiftet ud med enestående urbane områder fyldt med fantastisk arkitektur.

 

Østrehavn.dk kan læse mere om det havneområde,

som V-husene er en del af.

En udvikling, der har fungeret som katalysator og har spredt sig som ringe i vandet, og har affødt en hidtil uset udvikling inden for både kunst, kultur og gastronomi. Kort og godt byder Aalborg på et væld af oplevelser lige uden for din dør – det eneste, du skal gøre, er at vælge.

 

Fra stor dansk by til ægte storbyfornemmelse

Den markante arkitektur og de gennemtænkte byrumsløsninger har resulteret i et promenadeforløb, der er enhver storby værdig. Måske netop derfor er Østre Havn, med et lille glimt i øjet, blevet døbt ’Lille Manhattan’.

 

Den imponerende skyline og det dragende urbane miljø danner rammen om en enestående ny bydel midt i Aalborg - på kanten af fjorden

Et område, der hylder mangfoldigheden og formår at rumme individualitet såvel som samhørighed, hvilket bidrager til en helt særlig dynamik og stemning i den nye bydel. I Stjernekvarteret behøver du ikke at gå på kompromis med hverken praktikken eller beliggenheden.

 

Du har fjorden, Musikkens Hus, Nordkraft, Jomfru Ane Parken og Aalborg centrum i den umiddelbare nærhed, og har samtidig nemt til både indkøb, motorvej og offentlig transport.

Stjernekvarteret er en fremsynet ny bydel i hjertet af Aalborg, hvor områdets historie på moderne vis genfortolkes. Blandt andet ved etableringen af Stjernepladsen, der bliver et af omdrejningspunkterne for det nære byliv i området.

Quote Peder Baltzer, Stadsarkitekt i Aalborg
Left arrow Right arrow

Bestil en fremvisning

 

Kontakt ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen allerede i dag hvis du vil se nærmere på projektet og høre om dine muligheder. Udfyld formularen herunder, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Udfyld venligst alle felterne og checkboxen.

Ved indtastning af dine oplysninger godkender du, at vi gemmer disse personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salg af V-husene. www.thorkildkristensen.dk/persondata-og-cookiepolitik