Åbent Hus

Søndag d. 26.01.2020 fra 14:00-15:00

 

 

 

 

 

 

EN VERDEN

AF UDSIGT

V-husene består af 172 elegante boliger, der er skabt med fokus på lys og tekstur, og hvor nærheden til byen og vandet har været omdrejningspunktet. Stregerne til det imponerende byggeri er sat af arkitektfirmaet C.F. Møller. Bygningen udmærker sig ved de terrasserende bygningskroppe, der sikrer optimal udnyttelse af den fabelagtige beliggenhed. For det er en prominent beliggenhed, der i dén grad forpligter.

Vi vil skabe en levende bebyggelse, der med rå og enkle materialer tager afsæt i områdets industrielle historie. De store grønne fælles tagflader holder fokus på udsigten og nærheden til vandet samtidig med, at de skaber en blød kontrast til det industrielle udtryk.

Arkitekt Christian Pihlmark Gadegaard, C.F. Møller Arkitekter Aalborg
Left arrow Right arrow

Bestil en fremvisning

 

Kontakt ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen allerede i dag hvis du vil se nærmere på projektet og høre om dine muligheder. Udfyld formularen herunder, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

 

 

Udfyld venligst alle felterne og checkboxen.

Ved indtastning af dine oplysninger godkender du, at vi gemmer disse personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salg af V-husene. www.thorkildkristensen.dk/persondata-og-cookiepolitik